Næringslivsforum – Viktig møteplass for næringsutviklingen i Nannestad

I dag var bygdelista tilstede på frokostmøtet til Nannestad Næringslivs forum hos MS Belysning på Moreppen. Odd Løsset og Per R. Lien benyttet sjansen til å ta temperaturen på det lokale næringslivet.

MS Belysning (AS Metall Service), etablert i Fetsund i 1964, flyttet i 2022 hele sin virksomhet og 28 ansatte til helt nye lokaler her i Nannestad.

Det er lokalvalg i september 2023, så en liten del av frokostmøtet var også satt av til lokalpolitikk, og denne gangen så var det Iver M. Granerud (AP) og Christian Bendz (H), som delte sine tanker med utgangspunkt i disse punktene:

* Hør politikernes visjoner og muligheter for Nannestad.

* Kommunens rolle i næringsutviklingsarbeidet.

* Næringsutvikling for attraktive lokalsamfunn.

* Hvordan skal kommunen bli i fremtiden?

* Nannestads rolle i regional arbeidsfordeling fremover for bolig og arbeidsplasser.

Valgdagen for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2023 er mandag 11. september.

Nannestad Næringslivs forum arrangerer nærings treff og frokostmøter i samarbeid med Innovasjon Gardermoen, og her finner du oversikt over de planlagte aktivitetene: https://www.innovasjon-gardermoen.no/liste-aktiviteter…