Formannskapet var på befaring i svømmehallen

Stupetårn og sklie

Formannskapet har i dag vært på befaring i Nannestad svømmehall som skal stå klar nå i sommer.

Det var for anledningen vann i begge bassengene og Formannskapets medlemmer måtte holdes igjen for at dem ikke skulle hoppe uti. Bygdelistas Thomas Kahn hadde for anledningen kledd seg opp i sin ny innkjøpte badedrakt i bygdelistas farger, men måtte etter befaring gå skuffet hjem uten å ha fått stukket så mye som en tå i vannet.

Selv bygdas politikere må pent vente til den offisielle åpningen, var den klare beskjeden politikerne fikk.

Morten Marthinsen, kanskje bygdelistas mest ivrige basseng forkjemper var for anledningen “nektet” adgang. Årsaken til dette er at han ved flere anledninger har latt seg fotografer i bassenger både med og uten vann. Man antok av den grunn at Marthinsen ikke hadde latt seg be to ganger og hoppet i vannet for å la seg fotografere.

Fra spøk til alvor så er vi utrolig glade for at vi nå nærmer oss åpningen av dette flott anlegget, så kommunens innbyggere får muligheten til å utfolde seg i det våte element.