Stem lokalt – stem på bygdelista

Kjære innbygger 😊

Det er fylkestingsvalg denne gangen, men først og fremst så er dette et lokalvalg. Demokratiet er viktig lokalt der hvor man bor. Stem lokalt, så handler vi lokalt, og vil du ha mest mulig demokrati igjen for stemmen din, så velger du selvsagt det lokale alternativet, Nannestad bygdeliste.

Vår drivkraft ligger i å gjøre Nannestad enda bedre og gjøre livet enklere og tryggere for alle våre innbyggere. Vi ser stadig eksempler på hvordan virkelighetsfjerne interesser fører til at lokalbefolkningen overkjøres. Nannestad bygdeliste har ikke noe sentralt moderparti, som overstyrer det vi gjør lokalt i kommunen. Vi vil sikre et levende lokaldemokrati, hvor innbyggernes innspill, i åpne prosesser, skal respekteres og alltid tas med i betraktning.

Det er viktig at du gjør borgerplikten og bruker stemmeretten din. Det er du som bestemmer hvilke politikere som skal representere innbyggerne i kommunen vår den kommende fireårsperioden, og det er ikke likegyldig hvem du stemmer på.

Nannestad bygdeliste – Vi er til for innbyggerne, og alt henger sammen med alt.