Morten Marthinsen – En engasjert leder for Nannestad bygdeliste

Nannestad bygdeliste har gleden av å presentere vår leder og 2. kandidat, Morten Marthinsen. Med sine 55 år bringer Morten med seg en bred erfaring og en genuin interesse for å gjøre Nannestad til et enda bedre sted å bo for alle innbyggerne.

Morten er ikke bare en dedikert leder, men også en familiefar. Han er gift med Antoniette (Toni)og sammen har de to barn. Denne sterke familiære tilknytningen gjenspeiler seg i hans arbeid for å skape en trygg og trivelig kommune for alle Nannestads innbyggere.

På arbeidsfronten har Morten en spennende karriere som Paramedic i Oslo universitetssykehus-ambulansetjenesten, hvor han har vært stasjonert i Oslo sentrum siden 1997. Hans innsats som ambulansepersonell har ikke bare gjort en forskjell i Oslos gater, men også som tillitsvalgt for Fagforbundet på sin arbeidsplass. Morten er også Hovedtillitsvalgt for Prehospitalklinikk i Oslo universitetssykehus, noe som viser hans engasjement for å forbedre arbeidsvilkårene for sine kollegaer.

Mortens engasjement strekker seg også utover helsevesenet. Han har mange års erfaring som ishockeydommer både nasjonalt og internasjonalt. Hans merittliste inkluderer blant annet tre Paralympics (OL) i Lillehammer 1994, Nagano 1998 og Salt Lake City 2002. Dette viser hans evne til å håndtere press og ansvar på høyeste nivå.

I lokalpolitikken har Morten også gjort en god innsats. I perioden 2015-2019 var han gruppeleder og kommunestyrerepresentant for Nannestad bygdeliste. I perioden 2019 – 2023 ble det flere verv, formannskapet, administrasjonsutvalget og valgstyret. Morten er spesielt opptatt av viktige temaer som trafikksikkerhet, barn og oppvekst, samt helse og omsorg. Han jobber målrettet for å sikre at Nannestad fortsetter å være en trygg og inkluderende kommune for alle. Han er også opptatt av å gi klima og miljø en stemme, samtidig som han jobber for å bevare utsatte naturtyper som myr og våtmark

Morten er en inkluderende leder og en dedikert talsperson for vårt fellesskap. Han har med seg verdifull erfaring fra både helsevesenet og idretten, og vi er stolte av å ha ham som leder for bygdelista. Sammen med vårt sterke team jobber vi for å gjøre Nannestad til et enda bedre sted å bo, med fokus på fellesskap, trygghet og velferd for alle innbyggere.

Vi oppfordrer alle våre innbyggere til å støtte Morten og Nannestad bygdeliste for en positiv fremtid!

Stem på Nannestad Bygdeliste – for et enda bedre Nannestad!