Gratis inngang for voksne og barn i svømmehallen – Åpne kvelder i Åslia

Fra februar vil Nannestad svømmehall introdusere et spennende tilbud som vil glede både barn og voksne. Flertallet i Kommunestyret har vedtatt at hver onsdagskveld fra 16:00 til 20:00 vil svømmehallen være åpen for gratis inngang for én voksen i følge med et barn under 12 år. Dette tiltaket, som var en del av årets budsjett, har til hensikt å fremme familietid og aktivitet blant innbyggerne i Nannestad.

Opplæringsbassenget åpner kl. 16.30, og bassengene vil være tilgjengelige frem til 30 minutter før stengetid. Dette gir familier god tid til å nyte svømming og lek sammen. Tilbudet varer fra februar til mai, og det er forventet å være en populær aktivitet for både små og store.

I tillegg til svømmehallen, inviterer Nannestad kommune i samarbeid med Nannestad IL og Åslia skisenter alle til å delta på åpne kvelder i Åslia. Tre onsdagskvelder denne vinteren vil bakken være åpen for alle som ønsker å prøve seg på alpint eller snøbrett. Dette initiativet er også en del av årets budsjett, og målet er å gi innbyggerne i Nannestad muligheten til å utforske vinteraktiviteter på en trygg og morsom måte.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er du velkommen til å delta uten kostnad. Kommunen er stolt av de flotte anleggene i Åslia, og ønsker å gi enda flere unge innbyggere muligheten til å oppleve gleden ved å stå på ski eller snowboard i trygge omgivelser.

Så ta med familien til svømmehallen på onsdagskveldene, eller utforsk vinteraktivitetene i Åslia – det er masse moro å oppleve for alle!

Les mer på kommunens hjemmeside om tilbudene:

Svømmehallen med nytt tilbud (nannestad.kommune.no)

Vi arrangerer åpne kvelder i Åslia (nannestad.kommune.no)