17.mai i Nannestad

Etter flere år med opphold blir det 17. mai-feiring i Nannestad-sentrum i år. Det betyr at du kan komme til sentrum etter arrangementene på skolene. Det blir borgertog med russetog etter russens tale og mulighet for grilling ved bygdemuseet.

Etter flere år med opphold blir det endelig 17. mai-feiring i Nannestad sentrum igjen i år. Dette blir en dag fylt med glede, tradisjon og samhold, og alle oppfordres til å delta!

Feiringen starter med arrangementer på skolene. Etter dette inviteres alle til Nannestad sentrum, hvor festlighetene fortsetter. Fra klokken 14.30 samles man på Nannestad videregåendeskole hvor russen holder tale, og klokken 14.45 starter borgertoget.

Etter borgertoget er det mulig å ta med seg grillmat og grille på varme griller utenfor bygdemuseet på “trekanten” på gresset. Det setes ut bord og stoler.

Dette er en flott anledning til å feire nasjonaldagen sammen med hele lokalsamfunnet.
Alle oppfordres til å møte opp i Nannestad sentrum etter arrangementene på skolene for å delta i borgertoget og oppleve russetoget.

For detaljerte programmer for de ulike skolene, besøk kommunens hjemmeside, der finner man informasjon om tidspunkter og aktiviteter på den nærmeste skolen.

17. mai program – nannestad kommune

Nannestad bygdeliste ønsker alle en riktig god 17. mai-feiring og håper at innbyggerne i Nannestad møtes for en minnerik dag.