Styret

mortenoppdatert

Leder, Morten Marthinsen

47 år jobber som paramedic. Gift med Antoniette og har to barn. Utdannet paramedic. Medlem i prøvenemda for fagopplæring i ambulansearbeiderfaget. Tillitsvalgt for Fagforbundet på egen arbeidsplass. Mangeårig aktiv internasjonal Ishockeydommer. Har dømt i 3 Paralympics OL i Lillehammer 1994, Nagano 1998 og Salt Lake city 2002.

Petter

Nestleder, Petter Gulbrandsen

48 år jobber som lærer og rådgiver i videregående skole. Gift med Linda og har tre barn. Utdannet Hjelpepleier, ambulansesjåfør, lærer og master i Yrkespedagogikk.

Kommunestyrerepresentant siste 12 år. Siste 4 år medlem i Forvaltnings og økonomiutvalget. Tidligere medlem i Oppvekst og omsorgsutvalget og leder av Rådet for funksjonshemmede. Vært frivillig aktiv i en rekke verv i lag og foreninger. Nannestad idrettslag og Nannestad Idrettsråd. Stiftet Nannestad badeklubb og har vært frivillig på Nannestad skisenter i mange år.

Susann

Sekretær, Susann Meland

Sekretær i Nannestad Bygdeliste.

28 år og samboer. Har en sønn på 9 år med spesielle behov. Jobber i Miljøtjenesten i Nannestad kommune. Er ungdoms tillitsvalgt i Fagforbundet Nannestad. Brenner for flere fulltidsjobber, skole og oppvekst, eldre og funksjonshemmede, ikke minst flere tilbud og tilrettelegging for barn og eldre med spesielle behov.

Bjørn m

Styremedlem, Bjørn Marius Eriksen

20 år, utdannet barnehage arbeider, jeg er ivrig jeger og fisker.
engasjerer meg for fremtiden til bygda vår.
jon
 Kasserer, Jon Hallvard Heggelund

Er 51 å jobber som elsikkerhetsingeniør hos Infratek Elsikkerhet. Utdanning: Teknisk fagskole og fagbrev som elektriker. Opprinnelig fra Finnmark Gift med Trine og har fire jenter. Har i flere år vært aktiv med på og drive Nannestad Klatreklubb. Er opptatt av skole og oppvekstmiljø.

Knut

Varamedlem, Knut Flattum

Gift, tre barn. 50 år. Eier og daglig leder i KP Maskin, kurs og kompetansesenter. Bred erfaring innen bygg og anlegg. Brenner for utvikling av bolig og næring i Nannestad.

Per

Varamedlem og Valgkomité, Per Ragnar Lien

Gift med Eva og har et barn. Utdannet førskolelærer og fengselsbetjent. Befalsutdannet og har erfaring
fra internasjonal tjeneste. Har vært kommunestyrerepresentant i 8 år. Han har mange år bak seg som frivillig i en rekke lag og foreninger

Tommy

Valgkomité, Tommy Dieset

Regnskaps kontrollør, Øyvind Ordremann