Nannestad svømmehall – Nå nærmer det seg

Nå er det bare å starte nedtellingen til svømmehallen åpner. Det er ikke mange måneder til vi endelig får gleden av å kunne ta i bruk en flott svømmehall. Herligheten skal etter planen stå klar i slutten av juni og er et etterlengtet tilbud for store og små.

Svømmehallen skal benyttes til skole svømming for alle kommunens skoler, og øvrige kommunale tjenester som trenger aktivitet og trening i basseng. I tillegg vil elevene på Nannestad videregående skole og lokale foreninger/idrettslag kunne benytte seg av anlegget. Innbyggeren skal selvfølgelig også kunne ta seg et bad både i helger og noen uke dager.

Vi får to bassenger, et konkurranse basseng som er til bruk for ordinær svømme opplæring, svømmetrening, konkurranser i svømming, publikums bading, lek og stupetårn, og et opplærings basseng som er et varmtvanns basseng til bruk i svømme opplæring, til brukergrupper for rehabilitering, publikums bading og lek. Det blir også en vannsklie og for de som vil ha seg en varmere opplevelse, kan man ta en tur i badstua.

Nannestad bygdeliste har helt siden bassenget på Preståsen skole ble stengt i 2015 vært en pådriver for å få et nytt basseng på plass. Det har dessverre tatt litt tid, men med et bredt politisk flertall har man lykkes å få dette til.

Vi gleder oss til dørene åpnes!