Din stemme er avgjørende for retningen Nannestad tar i årene som kommer

I dag og i morgen er de siste mulighetene for å benytte seg av stemmeretten i kommunevalget. Dette er en viktig rettighet som vi alle har, og den gir oss muligheten til å påvirke utviklingen i vår flotte bygd.

Nannestad bygdeliste er stolte av å være din lokale representant, og vi brenner for å ivareta og styrke det som gjør Nannestad til et unikt og godt sted å bo. Vi forstår de utfordringene og mulighetene som vår kommune står overfor, og vi er her for å jobbe sammen med dere for å finne de beste løsningene.

Husk at den som stemmer, bestemmer. Din stemme er avgjørende for retningen Nannestad tar i årene som kommer. Ved å støtte den lokale bygdelista viser du din støtte til en politikk som er forankret i hjertet av vår bygd, med fokus på våre unike behov og verdier.

Vi oppfordrer alle innbyggere i Nannestad til å benytte seg av stemmeretten, uansett hvilket parti eller liste du støtter. Din stemme teller, og den er med på å forme fremtiden for Nannestad.

Støtt Nannestad bygdeliste, en lokal liste med hjerte for Nannestad. Sammen kan vi skape en enda bedre bygd for alle.

Takk for din deltakelse og støtte!